Denne vejledning viser, hvordan du kan låne enkelteksemplarer til en gruppe af elever. Det gælder både, tv, film og e-bøger.
Under "Alle materialer" finder du både de materialer, du kan låne til din egen inspiration, men som ikke må bruges i undervisningen, og de materialer, som du må bruge sammen med eleverne.
I den korte video kan du se et eksempel på søgning under "Alle materialer".
Der søges efter materiale til et tema om vikingetiden.
Når du åbner en af de poster, som er fundet via søgning kan du justere på, hvilke af postens tilknyttede emneord du vil vælge at søge videre på.
Se i videovejledning her til højre, hvordan du gør.
Når du skriver en tekst i søgefeltet - enten starten på en titel eller et emne - så kan du vælge et af de forslag til emneord der dukker op i drop down listen mens du skriver. Der foretages så en søgning via "emneord", "titel" "serietitel", "person"eller "forfatter" alt efter hvad der passer til din søgning.
Du kan også vælge at klikke på "Søg" med det samme. Så er det en fritekstsøgning og dermed flere søgeresultater.
I det sidste tilfælde vil du ofte få søgeresultater med mange irrelevante materialer.
Derfor er det absolut en fordel at benytte "Filter" søgning, som giver dig mulighed for at specificere din søgning.
Denne vejledning er et eksempel på, hvordan du benytter filtersøgning til søge materialer inden for de forskellige faglige kategorier.
I denne vejledning vises , hvordan du låner en papirbog til gennemsyn og hvordan du kan ses detaljerne om dit lån under mine materialer.